Radhus nära stranden i Playa Paraiso i La Duquesa, Manilva

playaparaiso1

SÅLD

Tjusigt strand radhus i Playa Paraiso, Manilva, Costa del Sol. Detta är ett utmärkt läge bara 50 meter från vattnet. Havsutsikt från översta våningen.
Radhus med 3 sovrum och ett kontorsrum på översta våningen. När du kommer in genom trädgården så kommer du upp några trappsteg till altanen och kommer in till vardagsrummet med öppet kök. Du har en spiraltrappa som tar dig ner till gäst sovrum med eget on-suite badrum. Upp en nivå är huvudsovrummet med ett mindre sovrum bredvid och ett badrum med dusch. På översta våningen har du tillgång till ett soligt extra rum som kan användas som kontor eller sovrum till den har också utgång till stor privat solig terrass.
Fastigheten kommer med egen privat parketingsplats som ingår i priset.

Denna urbanisationen bredvid havet har en stor gemensam pool som också är uppvärmd om vintern.
Playa Paraiso ligger vid en populär strand i Manilva kommun på Costa del Sol. Den har mysig spansk charm och blandad befolkning med spanjorer, svenskar och norrmän och några andra nationaliteter. Det finns två chiringuitos (strandrestauranger) inom gångavstånd, mindre affär för dagliga bröd och mjölk och en restaurang för din morgonfrukost. Radhusen är byggda av ett svenskt bolag.

4 rum, pris 140000 euro.

Kontakta Björn på Enova Estates om aktuella radhus på Playa Paraiso på bjorn@enovaestates.com

playaparaiso2

2023-01-22T17:48:17+01:00 december 18th, 2015|Categories: Bostäder till salu på Costa del Sol|Tags: , , , , |0 kommentarer