Lägenhet med havsutsikt i Residencial Duquesa, Manilva på costa del Sol

preben1

SÅLD

Lägenhet i Residencial Duquesa 1 med havsutsikt till salu. Mindre än 500 meter från stranden. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum, fullt utrustat kök med Siemens vitvaror, marmorgolv, luftkonditionering varm och kall, 4 gemensamma pooler, paddle tennis, terrass pà 13m2 med utsikt mot havet och en pool, 24 timmars bevakning, med mera. Väldigt populär anläggning.
Denna fräscha lägenhet är till salu med möbler, garage.

Lägenheten ligger i mycket bra läge med gångavstånd till allt som man behöver för dagen, 200 meter till butiker och restauranger, mindre än 500 meter till stranden, 600 meter till hamnen i La Duquesa, Manilva och ca 1000 meter golfklubbens klubbhus. Du behöver inte ha bil.

Bra investering och och bra uthyrningspotencial. De som hyr ut i Residencial Duquesa har hög beläggning.
Lägenhet på övre våningsplan, La Duquesa, Costa del Sol.
2 Sovrum, 2 Badrum, Storlek 70 m², Terrass 13 m².

2 sovrum och 2 badrum.
Pris: 159900 euro

Kontakta Björn på Enova Estates om aktuella lägenheter i Residencial Duquesa på bjorn@enovaestates.com

preben2

preben3