Villa 200 meter från stranden i El Chaparal, Costa del Sol, Spanien

SÅLD

Villa 200 meter från stranden till salu.

En stor villa i vacker kolonialstil byggt på ett plan i en berömd urbanisation i El Chaparal och på gränsen till La Cala de Mijas. Detta eftertraktade område är välkänt av Belgiska invånarna för det Belgiska konsulatet är inom detta område.

Fastigheten har byggts på en stor platt tomt på ca 1200 m2 och består av 4 sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum med öppen spis och en dekorativ spiraltrappa som leder upp till loftet. Matsalen har förlängts till ett separat rum med härlig utsikt över havet och över trädgården. Loftet passar som kontor och kan lätt omvandlas till ett sovrum.

Träbjälkar i taket i gemensamma utrymmen.

Huvudentrén har en härlig andalusisk patio och när du går in, leder det till höger, till vardagsrum och till vänster till sovrummen och rakt fram till köket som är fullt utrustat och har gasspis. Bredvid köket finns ett litet frukostrum och med tvättstuga. Från tvättstugan finns en service-entré till trädgården.

Alla rum har bra dagsljus och fönstren har nyligen installerade elektriska persienner och myggnät.

Det finns ett garage och förråd i källaren. Många ägare har konverterat detta utrymme till en separat studiolägenhet med egen ingång. Det finns gott om plats på tomten för en carport och en swimmingpool.

Det varma vattnet drivs av solpaneler med en ackumulatortank på 600 liter som även skulle kunna stödja ett värmesystem i huset.

Havsutsikt från trädgården.

Tillstånd att bygga ytterligare en våning på huset och tillstånd att bygga ett litet hotell.

Gångavstånd till Mercadona, restauranger, stranden, apotek, tennisbana, busshållplats och 10 minuters promenad La Cala.

Viss renovering behövs.

Öppet för erbjudanden. Måste ses!

Boyta: 270 m2
Tomt: 1200 m2
Pris: 440000 euro

Ref nr: EEV000201