Meisho Hills – Lyxvillor till salu i Costa del Sol Spanien

SLUTSÅLT

Villorna i detta moderna bostadsområde är olikt alla andra bostäder som är till salu i Marbella idag.

Meisho Hills är ett lyxigt bostadsområde, som består av 58 lyxiga villor som är till salu de ligger i Marbella på Costa del Sol Spanien.

Gränsar till naturliga parkmiljö och skyddad tallskog, men ändå bara några minuters bilresa från centrum av Marbella, Puerto Banús och fantastiska  golfbanor. Meisho Hills åtnjuter ett privilegierat förhöjt läge på Sierra Blanca – ett av de mest framstående områdena i Costa del Sol Spanien – med spektakulär utsikt över havet och bergen.

Bostadsområdet ”Sierra Blanca” ligger precis vid foten av bergen och naturparken Sierra Blanca och erbjuder fantastisk utsikt över Marbella och Puerto Banús, mot Gibraltar och Afrika.

58 stycken villor på två våningar och av sex olika modeller och innovativ och modern design. De erbjuder ett val mellan två, tre eller fyra sovrum – alla med sina egna badrum, komplett med jacuzzi eller Duravit badkar. Villorna har egna privata hissar och privata pooler, privata garage för två eller tre bilar, två eller tre källarförråd, vilka lätt kan omvandlas till ett gym, mediarum eller vinkällare.

Husen varierar i storlek från totalt 350 till 940 kvadratmeter.

Priser från 890,000 Euro.

Vill du veta mer, så är du välkommen att kontakta oss på info @ costadelsolbostad.se (ta bort mellanslagen).