Retamar Santa Matilde – lyxvillor i Benalmadena Costa del Sol

Retamar lyxiga villor med fantastisk utsikt på Costa del Sol

SLUTSÅLT

Lyxvillor med panoramautsikt över havet och bergen i Benalmadena Costa del Sol, Spanien

Retamar Santa Matilde är ett unikt och privat område nära Benalmádena. 13 lyxiga villor är för närvarande under uppbyggnad i de mest spektakulära delen av området. 9 villor är klara. Det unika läget tillåter en 180 graders utsikt över kusten och Medelhavet. Bättre utsikt är svårt att hitta även på Costa del Sol.

Hög kvalitet

Varje hus har mellan 286-330 m2 och 3-5 sovrum. Arkitekturen är inspirerad av skandinavisk stil med rena, minimalistiska linjer, stora fönster och en touch av andalusisk byggnadsstil. Interiören i huset är elegant och funktionell, och alla material som används är av bästa kvalitet.

Individuella lösningar

Köket och badrummet utformas individuellt enligt kundens behov. Alla vitvaror kommer från Gaggenau, elektriska kopplingar från Dornbracht, natursten för badrum från Tino och sanitetsporslin från Villeroy / Boch.

Hög säkerhet

Husen levereras med ett ”intelligent hem-system” som är ett av de bästa larmsystemen på marknaden. Säkerhet är ett av nyckelorden i projektet och hela området bevakas 24 timmar om dygnet. Varje hus har en privat trädgård och en stor infinity pool med utsikt över Medelhavet.

Handikappvänligt

Privat hiss inne i villorna. Väl tilltagna ytor med mera.

Vill du veta mer, så är du välkommen att kontakta oss på info @ costadelsolbostad.se (ta bort mellanslagen).