Fantastisk villa till salu i Benalmadena, Costa del Sol

SÅLD

Fantastisk möjlighet att köpa en fin villa som är full av andalusiska charm. Beläget i en avskild och privat urbanisering på bekvämt avstånd till Benalmadena Pueblo och kusten. Detta bostadsområde ger dig allt den verkliga av spansk charm och är omgivet av låga hus, apelsinlund och olivträd. Villan byggdes ursprungligen 1971 och har förlängts och renoverats helt. Ingången till huset leder dig till ett stort soligt vardagsrum med öppen spis och till höger en matsal.

Matsalen leder ut till stor täckt uteplats strax innan du når poolen. Bredvid poolen finns det en härlig skuggad yta och ett utrymme med jacuzzi. Fantastiskt för de soliga dagarna.

Huset består av 3 rymliga sovrum med dubbla glasfönster med myggnät.

Sovrummet som ligger på första våningen har omvandlats till en 2: a vardagsrum och kontor och har fantastisk utsikt över havet. Det finns gott om garderober och förrådsområde.

Köket har helt omgjort under 2009 och mycket praktisk. Det leder till en tvättstuga och en mysig sida av  terrassen som är utmärkt för morgonens frukost.

På tomten har du också en fristående lägenhet och slutna garage för 2 stora bilar och 2 carportar.
Villan har många extrafunktioner och är byggd med hög standard. Elektriska persienner i hela huset och larmsystem på plats. Fastighet måste ses!

Egenskaper:
Villa, bra läge, Möblerad: Valfri, Inbyggt kök, Parkering: dubbelgarage, Pool Privat, Trädgård: Privat, Läge: Syd
Citronträd, berg, Orange Groves, panorama, utsikt.

Funktioner: 1 enhet per våning, ADSL, Luftkonditionering varm / kall, Alarm System, byggd för att hög standard, charmig fastighet, nära till alla bekvämligheter, nära till skolor, matplats, diskmaskin, dubbla fönster glas, omklädningsrum, Excellent skick, monterad Kök, garderober, golvvärme i badrum, garage, glaserat Terrass, Bra hyres potential, Bra väg, anlagda trädgårdar, vardagsrum med öppen spis, lugnt läge, renoverad, eftertraktat område, rymliga rum, golvvärme-badrum, träbjälkar.

Sovrum: 4
Badrum: 3
Bostadsyta: 258 m²
Tomt: 1906 m²
Parkering: Garage
Pool: Privat pool
Trädgåd: Privat

Pris: 790000 Euro.

Ref: EEV000169

Vill du veta mer och se fler bilder, så är du välkommen att kontakta oss på info @ costadelsolbostad.se (ta bort mellanslagen).