Nya moderna lägenheter på Casares Costa

Helt nytt komplex redo att flytta in 2024 framför Playa Ancha-stranden i Casares Playa på Costa del Sol.
Bra läge med gångavstånd till alla bekvämligheter som restaurang, affärer, strand och Dona Julia Golfbana.
Utmärkt läge.
Detta komplex är en gated utveckling med totalt 58 lägenheter som har 2 eller 3 sovrum, fördelade på 4 byggnader som erbjuder bostäder på bottenvåningen med privata trädgårdar, lägenheter på första våningen med havsutsikt och exklusiva takvåningar med 3 sovrum med imponerande terrasser och panoramautsikt över Medelhavet. Alla bostäder vetter mot sydost mot havet och har rymliga terrasser för att ta tillvara det mesta av det tillgängliga naturliga ljuset. Lägenheterna på bottenvåningen har också en egen privat trädgård. I byggnaden finns stora, anlagda områden för familjer att njuta av och en vackert utformad gemensam pool. Ett utmärkande inslag i dessa ljusa och luftiga bostäder är den stora terrassen med fantastisk havsutsikt. Det finns en utomhusparkeringsplats för varje lägenhet, under en pergola som ger skugga.
Köken är utformade med övre och undre skåpsenheter i melamin med en ”ek”-färgfinish och har en vit bänkskiva av 0,8 cm fenolharts. Det finns en enda diskbänk i rostfritt stål med en kromad blandare.
En känsla av kontinuitet har uppnåtts i alla bostäder genom att välja keramiska plattor från Saloni, modell Ardesia Avorio, i formatet 60 x 60 cm, med samma modell för golvplattorna, och samma färg.
Designen kompletteras med samma kakel på terrasser och solarier i en halkfri version.
Varje lägenhet har ett system för varm och kall luftkonditionering, installerat via ledningar som är placerade i det falska taket. Bostäderna kommer att ha mekanisk ventilation installerad, i enlighet med gällande lagstiftning, för att optimera luftkvaliteten i interiören.
Varje bostad har ett värmepumpsystem för produktion av varmvatten för hushållsbruk.
Ett LED-belysningspaket ingår i enlighet med varje bostads planlösning. Strömuttagen är av Schneider i aluminiumfärg, och det finns USB-laddningspunkter i köket och det största sovrummet.
Alla lägenheter har en fiberoptikinstallation samt telefonpunkter, internet och tv i kök, vardagsrum/matsal och sovrum.
Byggnaden har den nödvändiga isoleringen av väggar, tak och fönster som krävs för att få en energieffektivitetsklass ”B”.

Priser från 262.000€ ( Nov 2022)

Se bilder och mer information här

2023-01-22T08:05:41+01:00 september 9th, 2022|Categories: Bostäder till salu på Costa del Sol, Köpa strandlägenhet|Tags: , , |0 kommentarer