Lägenhet vid stranden bredvid hamnen i La Duquesa

Apartamento Feliz 836. Lägenhet vid stranden i Puerto de La Duquesa!

Rymlig lägenhet med 3 sovrum att hyra i Marina de la Duquesa belägen i Puerto de la Duquesa som en av de bästa marinorna på Costa del Sol i Spanien. Lägenheten på 115 kvm har ett underbart vardagsrum och matsal som ansluter till en privat täckt terrass med utsikt över två av de fyra utanför gemensamma poolerna. Du kan koppla av och njuta av utsikten eller titta på den internationella satellitkanalen TV. Det finns tre sovrum vilket gör det idealiskt för familjer eller olika par. Den har ett komplett kök med tvättstuga med tvättmaskin och torkställ.
Lägenheten har ett gratis privat garage, en inomhus parkeringsplats precis under flerfamiljen där du är med hiss till lägenhetsgolvet. Det finns också gratis parkeringsplatser utanför byggnaden. Urbaniseringskomplexet har fyra pooler, bordtennis, paddeltennis, ett gym och bibliotek för sina gäster. Det finns också vaktsäkerhet och informationsdisk.

Sovrum: Dubbel + barnsäng (0-3 år)
Andra sovrummet: tvåbäddsrum / 2 enkelsängar
Tredje sovrummet: tvåbäddsrum / 2 enkelsängar.

Funktioner:
TV – internationella kanaler + sportkanaler
Spjälsäng (0-3)
Strykjärn / strykbräda

Livräddare i midsäsong / högsäsong.
Ytterbelysning
Brandlarm / brandsläckare.
Första hjälpen låda.

Utanför hittar du att stranden ligger bara några meter bort med sina strandbarer och solstolar som väntar på dig. För att inte glömma att det finns alla typer av restauranger och barer i hamnen samt livemusik under kvällarna att njuta av. Butiker och matmarknader ligger också i närheten i staden San Luis de Sabinillas som erbjuder alla typer av bekvämligheter tillsammans med en fin strandpromenad med barer och restauranger.

Det finns naturligtvis stora möjligheter att utöva en mängd olika vattensporter som kitesurfing, surfing, paddling, segling, kajakpaddling. För att inte glömma djuphavs- eller linjefiske samt snorkling eller dykning.

För golfälskare finns det många golfbanor i närheten, till exempel Finch Cortesin, rankat som de 5 bästa golfbanorna i Spanien enligt Golf World Magazine.

Lägenheten ligger bara 25 minuter till Marbella, 20 min till Gibraltar och ca. 1 timmes körning från Malaga flygplats.

En perfekt plats för alla som vill njuta av sommaren vid stranden!

Lågsäsong 695 euro per vecka
Mellansäsong 900 euro per vecka (juni och september)
Högsäsong 1100 euro per vecka  (juli och augusti)