Lägenhet att hyra vid strandpromenaden i La Duquesa

Fantastisk lägenhet vid stranden i La Duquesa på Costa del Sol!
1 sovrum med 2 bäddar, 1 badrum, vardagsrum, kök och en fin terrass mot havet.

Denna lägenhet med ett sovrum med sitt främre strandområde ligger bara 20 meter från stranden. Nyligen renoverat med ett öppet och ljust vardagsrum, matsal och kök. Den främre utsikten över stranden är helt fantastisk. Det är en perfekt plats att läsa eller koppla av och njuta av omgivningen.

Det fullt utrustade köket har all modern utrustning som behövs för din vistelse inklusive en tvättmaskin.

Det bekväma och ljusa sovrummet med plats för 2 personer har inbyggda garderober och härliga möbler.

Terrassen som ligger framför lägenheten är utrustad med ett charmigt matbord och stolar för att du ska kunna njuta av din frukost och titta på den ständigt föränderliga soluppgången.

Wi-Fi finns tillgängligt och gratis parkering på gatan för alla gäster till vår anläggning, Los Flamencos.
Los Flamencos är ett välskött, inhägnat komplex i sydspansk stil med en simbassäng. Det är bara en 2 minuters promenad österut till Puerto de la Duquesa, känd som en av de mest charmiga hamnarna på Costa del Sol. Här hittar du butiker och alla typer av restaurangkök samt underhållning. För sportentusiaster finns det alla typer av sport och turer som kan organiseras från hamnen.

I väster och några minuters promenad har du den lilla pittoreska fiskebyn Castillo de la Duquesa där du kan finna några läckra hemlagade skaldjursrätter samt ett museum som innehåller några unika romerska artefakter från andra sekel som finns i området.

Den lilla staden San Luis de Sabinillas ligger också i närheten och här hittar du alla typer av affärer, banker och apotek. Det har en attraktiv planering med restauranger och tapasbarer.

Golfälskare har valet av många golfbanor i hela området. Från Real Club de Sotogrande och Valderrama Golf till Finca Cortesin som en av de bästa i Spanien.

Ett perfekt läge för en perfekt semester!

Lågsäsong 700 euro per vecka
Mellansäsong 800 euro per vecka
Högsäsong 990 euro per vecka