Lägenhet att hyra nära stranden i La Duquesa

Vacker strandutsikt från denna lägenhet bara några meter från stranden i La Duquesa, Manilva på Costa del Sol!

Från terrassen framför lägenheten kan du se strandpromenaden och stranden. Inuti lägenheten har du ett öppet vardagsrum, matsal och renoverat kök. Vardagsrummet har en härlig öppen spis att koppla av och njuta av att läsa. Det finns två sovrum med vardera individuella sängar och garderober för totalt 4 bäddar. Badrummen har både badkar och dusch.
På morgnarna kan du njuta av ett morgonbad eller din frukost på den soliga terrassen. På kvällarna kan du höra ljudet från vågorna från den närliggande stranden.
Detta är ett lugnt lägenhetskomplex som heter Los Flamencos som ligger i en privilegierad miljö bredvid stranden och en gated pool och trädgård. Det är bara några minuters gångavstånd till den populära marinan Puerto de la Duquesa.
I marinan har du alla typer av restauranger och barer med musik hela dagen. Du kan också ordna alla typer av vattensporter och fiskeutflykter som erbjuds i hamnen.

Castillo de la Duquesa, en pittoresk romersk by ligger också i närheten och bortsett från att besöka museet som innehåller föremål som hittades från romertiden, har du också många små restauranger fodrade mot havsväggen där du kan se en vacker solnedgång.

I närheten har du den lilla staden San Luis de Sabinillas med en charmig strandpromenad kantad med tapasbarer och restauranger. Här hittar du alla sorters butiker, banker och apotek.

För golfentusiaster finns det golfbanor inom bekvämt avstånd. De mest kända är Valderrama, Finca Cortesin och Real Club de Golf i Sotogrande.

För bergälskare är Casares en av de vackraste bergsbyarna i Malaga och det är bara 20 minuter bort.

Stranden, golf, gastronomi, sport och nattliv, allt du behöver för en underbar semester!

4 bäddar
OBS! Lägenheten är såld och hyrs inte ut längre