Nya lägenheter till salu i Estepona

SLUTSÅLT

Nybygg. Las Olas är en fantastisk boutique anläggning med 48 moderna lägenheter ligger mellan Manilva och Estepona på Costa del Sol, en av de mest populära områdena på Costa del Sol.
Dessa moderna lägenheter med två och tre sovrum är arkitektoniskt fantastiska och har snygga moderna mönster både internt och externt. Bottenvåningar med trädgårdar och takvåningar med stora solterrasser har lägenheterna på första våningen också suveräna terrasser. Lätta, ljusa och luftiga öppna planinteriörer ger plats åt yttre rymden som integreras sömlöst. Det fullt utrustade konceptköket strömmar enkelt in i vardagsrum och matsalar där utmärkt användning av utrymme innebär att det finns gott om plats för att anpassa platsen till dina behov. Flera aspekter av dessa eleganta lägenheter kan anpassas efter din livsstil. Dessa moderna lägenheter är utrustade med ett antal högkvalitativa funktioner avsedda för din komfort, bekvämlighet och säkerhet.
Gångavstånd till stranden. Vackert havsutsikt. Stora söderut mot sydväst terrasser. 2 saltvattenpooler. Utanför träningsområdet. Parkering och förråd ingår
Från  235 700 €!
Bästa valuta för pengarna

Se nya lägenheter i Estepona