Fin bottenvåning med stora terrasser i Residencial Duquesa

Reserverad

En fin bottenvåning med stora terrasser till salu i Residencial Duquesa fas ett, La Duquesa, på Costa del Sol i Spanien.
Denna anläggning är den största och mest etablerade av alla 3, med 24 timmars säkerhet, concierge service, paddle tennisbanor, gemensamma trädgårdar och 4 pooler.
Lägenheten har 2 sovrum med 2 badrum, fullt utrustat kök med Siemens vitvaror, luftkonditionering varm / kall, krämfärgad marmor i hela lägenheten.
Varje sovrum har inbyggda garderober, master bedroom med eget badrum med badkar och 2:a sovrummet har tillgång till dusch badrum.
Vardagsrummet har en bra storlek med plats för matbord, 6 stolar och soffa och tillgång till en stor terrass.
Köket är fullt utrustat med diskmaskin och tvättmaskin i tvättstuga bredvid köket. Kökstopp är i granitsten av högsta kvalitet.
Det finns dubbelglas fönster i hela lägenheten. Alla rum har även fönster som gör lägenheten ljus.
Parkeringsplats och förråd under byggnaden ingår i priset. Hiss från garage till lägenhet.

Ägarna har gjort mycket förbättringar till lägenheten som t.ex. glasat in nästan hälften av terrassen framför vardagsrummet och master bedroom. De har byggt skjutdörrar från master bedroom till terrassen och
glasdörrar i det andra sovrummet till den andra terrassen. De har också glasat in tvättstugan, bytt AC-maskinen och andra maskiner etc.
Den bästa bottenvåningen i Residencial Duquesa som vi någonsin har haft till salu.

Pris: 185000 euros