Billig lägenhet att hyra i Residencial Duquesa

Residencial Duquesa är en av de bästa urbanisationerna i området med tjänster som säkerhet dygnet runt, servicepersonal på plats måndag till fredag, 2 paddeltennisbanor och 4 poolområden att välja mellan.

Lägenheten ligger inom kort gångavstånd till mataffärer, butiker, apotek, banker och allt man kan behöva. Det finns också en mängd olika restauranger, barer, kaféer och självklart den långa vackra stranden inom gångavstånd.

Denna mycket trevlig lägenhet på första våningen har en solig terrass med utsikt över havet och byn San Luis de Sabinillas på Costa del Sol i Spanien.

Lägenheten består av 2 sovrum och 2 badrum ett med badkar och ett med dusch. Köket är fullt utrustat för att kunna laga er egen mat som ni sen kan njuta av vid middagsbordet i vardagsrummet eller ute på terrassen. I vardagsrummet kan ni också koppla av i soffan eller titta på TV. Om ni behöver tvätta under er vistelse så finns det tvättmaskin i separat rum. Den privata parkeringsplatsen i garaget är lättillgänglig med hiss till/från till er lägenhet. Denna trevliga och bekväma lägenhet skulle kunna bli en perfekt plats att bo på under er semester!