Lägenhet med stor terrass och mycket sol i Residencial Duquesa

Lägenhet med stor terrass i Residencial Duquesa, La Duquesa

Off market!

En bottenvåning på en hörna i ett block i Residencial Duquesa 1 till salu. Mindre än 500 meter från stranden. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum, alla rum har fönster även badrummen, Siemens vitvaror, luftkonditionering varm och kall, 4 gemensamma pooler, paddle tennis, Stor terrass med utsikt mot trädgården och en pool, lite havsglimt från den stora terrassen, 24 timmars bevakning, med mera. Populär anläggning i La Duquesa, Manilva, Costa del Sol.

Lägenheten ligger i mycket bra läge med gångavstånd till allt som man behöver för dagen, 100 meter till butiker och restauranger, mindre än 500 meter till stranden, 600 meter till hamnen i La Duquesa, Manilva och ca 1000 meter golfklubbens klubbhus. Du behöver inte ha bil.

Pris 159000 euro

Kontakta Björn på Enova Estates om aktuella lägenheter i Residencial Duquesa på bjorn@enovaestates.com

Bottenvåning i Residencial Duquesa