Nya lägenheter och takvåningar i Casares Playa från 99000 euro

UTSÅLT

Släpptes 23:e juli 2014!

En imponerande anläggning nära stranden i Casares Playa med nya lägenheter till riktigt bra priser. Beläget i det vackra Casares costa, väster om Estepona och öster om La Duquesa, endast 300m till stranden och granne med den exklusiva Doña Julia Golf Resort. Det finns 52 lägenheter med vacker gemensam trädgård och pool. Bostäderna är rymliga det finns fantastiska takvåningar som åtnjuter 360 º fri havsutsikt.

Bra priser som börjar från endast 99.000 € för lägenheter med 2 sovrum, Alla Casares Beach har luftiga vardagsrum, stora terrasser och / eller privata trädgårdar, vackra marmorgolv, fullt utrustat kök med Bosch vitvaror, luftkonditionering i hela lägenheterna, hydromassage bad, inbyggda grillar i Penthousen, fullt utrustade badrum, garderober, tvättstuga, kassaskåp, larm, och alla lägenheter har 1-2 parkeringsplatser och 1 förråd inkluderat i priset.

Casares Beach är byggd i medelhavsstil och varje block har endast 3 våningar, alla med utsikt över den vackra centrala poolen som är upplyst på natten och trädgårdarna. Komplexet har också vackra anlagda trädgårdar och ett lekområde för barn, stenbelagda gångvägar i hela komplexet. Det finns nödvändig service på gågnavstånd som mataffärer, restauranger, butiker, apotek, läkare, etc..

Alla lägenheter har väl tilltagna terrasser.

En lägenhet i Casares Beach är ett riktigt bra köp för den som vill bo nära stranden och njuta av solen!

Lägenheter med 2 sovrum från 99.000€

Takvåningar med 2 sovrum från 188.000€

Kontakta oss för ritningar, mer info och visningar.