Lägenhet vid stranden i Casares Playa – Costa del Sol – Spanien

SÅLD

Här finns ett utmärkt tillfälle att köpa en stor lägenhet på bottenvåningen med fantastisk solig terrass, trädgård och vacker havsutsikt i La Perla de la Bahia. Denna lägenhet ligger i en av de mest exklusiva och originella anläggningarna längs kusten och är inspirerad av morisk arkitektur, byggd i hög standard och som erbjuder en trevlig storlek och bekväm layout med rymliga rum.

Ingången börjar i en en hall som leder dig till kök med tvättstuga och till vänster finns ett öppet ljust vardagsrum med öppen spis. I varje hörn av vardagsrummet har du dörrar till båda sovrummen som har varsitt på badrum. Ett med dusch och master bedroom med jacuzzi badkar och dusch.
Lounge – vardagsrummet och sovrummet öppnar upp till solig terrass med utsikt över lummiga trädgårdar och hav. Många ägare har installerat glas-gardiner för att få ett extra uterum.

Framför lägenheten du har två av simbassänger i anläggningen varav en av dessa är uppvärmd under vintermånaderna och det finns en direkt tillgång till strandpromenaden och sandstränder.
Du kommer att vara inom gångavstånd till utmärkta chiringuitos restauranger och exklusiva Finca Cortesin Beach Club.
Det finns ett stort utbud av golfklubbor inom räckhåll för alla smaker och handikapp.

Pris: 339000 euro
Sovrum: 2
Badrum: 2
Boyta: 100m2
Terrass: 29m2
Ref: EER2139563