Nya lyxiga lägenheter i Royal Flamingos, Marbella, Costa del Sol

SLUTSÅLT

Nya lägenheter till salu som ligger i vackra Royal Flamingos PGA golfbana utanför Marbella på Costa del Sol.

Ligger i vackra omgivningar med fantastisk utsikt över både golfbanan och Medelhavet. idealisk för golfare och familjer.

Anläggningen har 24 timmars bevakning med privata parkeringsplatser. Lägenheterna ligger bara 10 minuters bilresa från Marbella och 40 minuters bilresa från Malaga flygplats.

Detta område har också några av de finaste stränderna på solkusten. För familjer och barn, finns Selwo Wildlife Park, vattenparker, delfiner och Sea World Centre i Benalmadina och Torremolinas om du känner för en dagsutflykt kan du njuta av Tivoli World of äventyr och Crocodile Park. Det finns verkligen något för alla åldersgrupper och smaker. Om du letar efter en plats som inte kommer att göra dig besviken så har du hittat det, 5-stjärniga lägenheter i i bra läge på Costa del Sol!

Los Flamingos är byggt av ett etablerat spansk byggföretag och byggda i de bästa materialen. Lägenheterna är lyxiga och har alla tillbehör som man kan tänkas behöva. Fullt utrustat kök med de senaste vitvarorna, eleganta badrum, (en en-suite) luftkonditionering, uppvärmning och rymliga terrasser.

Husen ligger i välskötta trädgårdar med tre stora pooler, en barnpool och paddel-tennisbanor. Designad i typisk andalusisk stil. Lägenheterna har ett attraktiva terracotta fasader och är fördelade i låga bostadskomplex, som bara är fyra våningar höga. Köpare kan välja mellan två eller tre sovrum eller takvåningar. Lägenheterna på bottenvåningen har härlig privat trädgård som leder direkt till de vackra anlagda gemensamma trädgårdar och pooler.

Prisexempel: 360000 Euro för en lägenhet på med 3 sovrum, 148 m2, och terrass på 33 m2.

Priset nedsatt från 605000 Euro.