Lägenheter i Duquesa village, Costa del Sol från 89900 Euro!

Slutsålda! Vi kommer snart att få in några lägenheter till återförsäljning
Juni 2015.

 

Nya lägenheter med 2 sovrum och 3 sovrum till salu i Duquesa Village, Manilva, Costa del Sol.

1: a raden golfområde
Upp till 65% rabatt.
Upp till 100% finansiering för inhemska och utländska köpare.
Lägenheter med 2 sovrum från EUR 89.900. Priserna reducerade i juli 2014.

Duquesa Village är ett nyckel-färdigt bostadsområde med utsikt över frodiga gröna golfbanor på Duquesa Golf Course, och ut mot Duquesa Marina och Medelhavet.

Stora rabatter och fantastiska ekonomiska villkor finns nu tillgängliga på de återstående lägenheter med 2 och 3 sovrum i lyxiga Duquesa Village.

Lägenheter

Dessa fina lägenheter i Duquesa Village har golf och havsutsikt och drar nytta av ett modernt fullt utrustat kök, luftkonditionering, internt telefonsystem för tillträde till garage och ett förråd. Lägenheterna är rymliga och har moderna badrum i marmor och väl tilltagna sovrum. Vardagsrummen är stora och har öppen planlösning med direkt tillgång till vackra terrasser.

Lägenheter med 2 och 3 sovrum är utrustade med högsta standard inklusive extra som:
• Luftkonditionering (varm / kall)
• Elektriska fönsterluckor i sovrum
• Fullt utrustat kök med alla hushållsmaskiner och bänkskivor i granit
• tvättstuga med tvättmaskin
• marmorgolv i hela lägenheterna
• Alla master-badrum med hydromassage badkar
• Monterade skåp i sovrum
• TV: Digital + och Sky Channel förinstallerat
• 24 timmars säkerhet

Garage och förråd ingår i varje köp av lägenhet.

Utomhus

Duquesa Village ligger precis ovanför Manilva, som gränsar till Duquesa golfbana. Det är ett helt inhägnat område med bevakningskontor vid entrén som garanterar säkerheten och lugnet för de boende. Duquesa Village är byggd i 4 olika nivåer för att säkra spektakulär golf och se utsikter för de flesta lägenheterna – det erbjuder 5 olika poolområden, omgivna av tropiska trädgårdar och en paddel tennisbana.

Area

Manilva är en av Costa del Sol bäst bevarade hemligheter. Även inom bekvämt räckhåll från flygplatserna, Malaga (50 minuter) och Gibraltar (30 minuter), verkar Manilva som tusen kilometer bort från trängseln på semesterorter och erbjuder en enastående livskvalitet i södra Spanien. Manilva har ett fördelaktigt läge väster om Marbella som ibland
kallas ”det andra Costa del Sol”. Kärnan i denna distinktion är att området har behållit en stor mängd orörd natur och genuin lokal karaktär – trots att den delar det fantastiska klimatet och alla de utmärkta tjänster och infrastruktur för resten av Costa del Sol.

Manilva är välsignad område med 8 km lång kuststräcka, från klippiga vikar till breda svepande stränder, inklusive Blå Flagg stranden Sabinillas-La Colonia. Dessa stränder är rena under hela året, och under sommarmånaderna patrulleras av ett team av badvakter och sjukvårdspersonal.

En del av Manilva är den vackra hamnen i La Duquesa som erbjuder full marina tjänster för båtlivet entusiaster samt en myriad av attraktioner för dem utan ambitioner att ta till vattnet. De attraktiva promenadvägarna omger hamnen erbjuder en mängd olika restauranger, barer och kaféer som att fördriva dagarna. Det stora utbud av mat och dryck inkluderar franska, italienska, kinesiska, indiska, thailändska och, naturligtvis, spanska kök med sin färska, lokala fisk. Två kvällar i veckan i hamnen värd en unik hantverksmarknad, populär bland lokalbefolkningen och besökare.

La Duquesa Golf and Country Club har ett 18-hålsbana designad av Robert Trent Jones Sr, en tekniskt mästerverk med underbar utsikt över havet och bergen. Förutom golf, erbjuder klubben många faciliteter inklusive tennis, squash, och ett fullt utrustat gym med en kvalificerad bosatt tränare. Medlemskap är tillgängligt. Ytterligare golf utmaningar finns nära till hands: Alcaidesa, en linksbana med utsikt över Rock of Gibraltar, Valderrama, värd för Ryder Cup och VM, bara tio minuter från La Duquesa, Sotogrande, en parkbana, och La Cañada, en underbar golf utmaning där fairways är tjock och frodig som en matta. San Roque, värd för kvalificerade skolor, är också bara några minuter bort. Som om detta inte är tillräckligt, finns ytterligare 40-tal golfbanor inom en timmes bilresa.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Se fler bilder här

Se lägenheter och hus till salu i La Duquesa