Lägenhet till salu på Golden Mile Marbella för 199000 Euro!

SÅLD!

Utmärkt tillfälle!

Lägenhet i Oasis de MarbellaGolden Mile, Costa del Sol, Spanien. Området har en vackra tropiska trädgårdar med vattenfall i poolområdet. Lägenheten ligger på gångavstånd till Marbellas sandstränder, Inhägnat bostadsområde med 24h bevakning och gym. Lägenheten har 2 sovrum, 2 badrum, fullt utrustat kök, garage under jord, en del havsutsikt från terrassen, luftkonditionering varm och kall installerat, bra potential för uthyrning både för lång sikt och kort sikt. Priset är nyligen nedsatt för snabb försäljning.

Bostadsyta: 83 m2
Terrass: 16 m2
Lägenhet, nära Beach,
Pool: Gemensam Pool,
Läge: Sydost
Vy: Partiell hav
Nära till alla bekvämligheter, nära till skolor, bekvämt beläget för Golf, övertäckt terrass, dubbla glasrutor, lättskött trädgård, hiss, vardagsrum med matplats, marmorgolv, modern Stil, exklusivt område, tyst läge, eftertraktat område, gångavstånd till stranden, gångavstånd till Caféer och gångavstånd till affärer med mera.

Priset nedsatt till 199000 Euro

Vill du veta mer och se fler bilder, så är du välkommen att kontakta oss på info @ costadelsolbostad.se (ta bort mellanslagen).