Lägenhet till salu i Residencial Duquesa 1

Lägenhet i Residencial Duquesa till salu

Lägenhet i Residencial Duquesa till salu

SÅLD

Lägenhet i Residencial Duquesa 1 till salu. Mindre än 500 meter från stranden i La Duquesa, Manilva på Costsa del Sol. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum, fullt utrustat kök med Siemens vitvaror, luftkonditionering varm och kall, 4 gemensamma pooler, paddle tennis, terrass på 13m2 med utsikt mot trädgården och en pool, 24 timmars bevakning, med mera. Väldigt populär anläggning.
Denna fina lägenhet är till salu med möbler, garage och förråd.

Lägenheten ligger i mycket bra läge med gångavstånd till allt som man behöver för dagen, 100 meter till butiker och restauranger, mindre än 500 meter till stranden, 600 meter till hamnen i La Duquesa, Manilva och ca 1000 meter golfklubbens klubbhus. Du behöver inte ha bil.

Pris 135000 euro

Kontakta Björn på Enova Estates om aktuella lägenheter i Residencial Duquesa på bjorn@enovaestates.com

hhm3