Takvåning till salu i Residencial Duquesa fas 1

SÅLD

En lägenhet som just har kommit ut till försäljning i Residencial Duquesa. Den ligger på i ett hörn på översta våningen: Lägenheten är mycket ljus då det finns fönster i badrummen på gaveln. Lite havsutsikt och fin utsikt över ena poolområdet.

2 sovrum och 2 badrum, garage ingår i köpet.

128000 euro.

Lägenheten ligger i San Luis Sabinillas, Manilva, Costa del Sol. Residencial Duquesa är en välskött anläggning med 4 poolområden. Majoriteten är spanjorer och det finns många skandinaver. Det är gångavstånd till allt man behöver för dagen. Stranden mindre än 500 meter, supermarket och restauranger 200 meter, den mysiga marinan med mängder av restauranger 600 meter.

Kontakta Björn på Enova Estates om aktuella lägenheter i Residencial Duquesa på bjorn@enovaestates.com

2023-01-22T18:15:48+01:00 november 2nd, 2014|Categories: Bostäder till salu på Costa del Sol|Tags: , , , , |0 kommentarer