Strandnära lägenhet till salu i La Duquesa Manilva

SÅLD

Läge – Läge – Läge
Fantastisk lägenhet att köpa. Färdig att flytta in i, 1 sovrum i Marina Real vid Duquesa hamn. Söderläge med mycket sol bottenplan lägenhet med utsikt över havet från alla rum. Denna rymliga och soliga lägenhet har en bra storlek i sovrum och direkt tillgång till de gemensamma utrymmena, en-suit badrum med hydromassage badkar, inbyggda garderober, hall entré utrymme, fullt utrustat kök med vitvaror, tvättrum med tvättmaskin, bekväma storlek på vardagsrum med direkt tillgång till terrass på 10m2 och gemensamma utrymmen, dubbelglas i alla fönster, luftkonditionering varm / kall. Den här fastigheten ligger i ett av de bästa bostadsområde med 24h bevakning, porttelefon, tillgång till strandpromenaden och stranden direkt från urbanisationen genom privata grind, 2 pooler i anläggningen.

Detta fantastiska läge har stor uthyrnings potential, gångavstånd till alla bekvämligheter och Puerto de la Duquesa ligger precis runt hörnet.

Denna fastighet erbjuder möjligheten att köpa 2 garage (ingår icke i priset) i Marina de la Duquesa vilket ger dig möjlighet att även använda faciliteterna på området, t.ex.: Padel tennisbana, 4 pooler, bordtennis och litet bibliotek i anläggning.

Pris 149000 euro
Ref nr: EER1984335

Lägenheter till salu i La Duquesa