Lyxiga lägenheter på Capanes del Golf i Marbella, Costa del Sol

SLUTSÅLT

Capanes del Golf är ett lyxigt bostadsområde med lägenheter till salu som är helt omgivna av den nya Marbella Club Golf, ”El Higueral Golf” med havsutsikt, stora områden trädgård, pooler och Spa-område.

Ett område med lägenheter på två, tre och fyra sovrum fördelade på små låga hus med stor terrasser i andalusiska arkitektur.

Alla lägenheter är generösa i storlek och av hög kvalitet som kan förväntas i ett komplex i denna kategori.

Högkvalitativa material har använts i hela detta område. Lägenheterna har satellit-tv, förinstallation av hemmabio-system, förinstallation av surround ljudsystem, A / C kall / varm och installation av ”Sky Digital System”. Köken är fullt utrustade och har bänkar i granit. Det finns en öppen spis i vardagsrummet i alla takvåningar. Alla lägenheter i Capanes del Gol inkluderar garage och förråd.

Lägenheterna är omgivna av mer än 50.000 m2 rikliga trädgårdar med pooler, vattenleder och en imponerande entré.

Spa-och Social Club ligger i hjärtat av Capanes del Golf och har ett fullt utrustat gym, en uppvärmd inomhuspool med spa jets och ångbad.

Lägg till detta att området omges av en fantastiskt fin golfbana, med vidsträckt utsikt över sina greener och dammar. Capanes del Golf är verkligen en av de Costa del Sols bästa nya bostadsområdena.

Det finns 15 lägenheter tillgängliga för omedelbar visning, och ligger bara en kort bilresa från Marbella, Puerto Banus och Estepona. Både Malaga flygplats och flygplatsen i Gibraltar är ungefär på 45 minuter med bil.

Det finns många andra golfbanor i närområdet inklusive Marbella Club Golf Resort, Los Arqueros, Monte Mayor, Los Flamingos, Atalaya och El Paraiso.

Pris från: 319000 Euro

Ref: EE-esur000234