Lägenhet till salu i Los Pacos, Fuengirola, Costa del Sol

SÅLD

Mysig och solig lägenhet till salu i Los Pacos, Fuengirola Costa del Sol. Gångavstånd till stranden, affärer, restauranger, skolor, och tennisbana för paddeltennis. Trevlig med 1 sovrum som har inbyggda garderober, vardagsrum med öppet kök. Vardagsrummet leder till täckt terrass med fantastisk utsikt i sydvästligt läge. Inhägnat bostadsområde med gemensam pool, grönområden, concierge, bevakningskameror som täcker området, låg månadskostnad i bostadsföreningen. 2 minuter med bil till huvudvägarna A7 och N340, 30 minuter till Málagas flygplats, närmaste golfbana (Mijas Golf) 15 min. Garage ingår i priset. Området är mycket populärt både bland  lokalbefolkning och utlänningar. Måste ses!

Egenskaper:
Inbyggt kök, Garage, Gemensam Pool, gemensam trädgård, luftkonditionering varm / kall, charmig fastighet, nära till alla bekvämligheter, nära till skolor, övertäckt terrass, bra möjligheter för uthyrning, utmärkt skick, inbyggda garderober, hiss, Lounge Dining Area, eftertraktat område, gångavstånd till stranden, gångavstånd till Caféer, gångavstånd till butiker, tvättmaskin.

Sovrum: 1
Badrum: 1
Bostadsyta: 65 m2

Pris: 149000 Euro

Ref: EEA000166