Lägenhet till salu i Los Monteros, Marbella, Costa del Sol

SÅLD

En lägenhet som ligger på bottenvåningen i eftertraktat område i Los Monteros, Marbella. Lägneheten är i fint skick och har 2 sovrum, fullt utrustat kök, stort vardagsrum och matplats. Det finns en terrass med morgonsol och solterrass. Gemensam trädgård och pool med eftermiddagssol. Stranden ligger på endast 100 meters avstånd. Bostadsområdet har parkeringsplats med en parkeringsplats för varje lägenhet. 24h bevakning. Utmärkt som en semesterbostad.

Egenskaper:
Nära till stranden, möblerad, fullt utrustat kök, parkering, gemensam pool, gemensam trädgård, barnpool, nära till alla bekvämligheter, nära till skolor, nära beläget för Golf, nära beläget fö Tennis, inbyggda garderober, bra hyres potential, marmorgolv, exklusiva områden, tyst läge, eftertraktat område, gångavstånd till stranden, gångavstånd till Caféer, gångavstånd till restauranger.

Sovrum: 2
Badrum: 2
Bostadsyta: 180 m²
Pool: Gemensam pool
Terrass: 35 m2
Läge: Väst

Pris: 390000 Euro.

Ref: EEA000127

Vill du veta mer och se fler bilder, så är du välkommen att kontakta oss på info @ costadelsolbostad.se (ta bort mellanslagen).