Villa vid Benalmadena Costa med en fantastisk utsikt över havet

SÅLD

En Villa till salu som ligger i ett av de bästa bostadsområdena längs kusten.
Bostadsområdet har gemensam pool och paddle-tennisbanor. Den ligger mellan Benalmadena Pueblo och kusten på Costa del Sol, Spanien.

Villan har 1 sovrum (master bedroom) med king size säng och bäddsoffa, med dubbla patio dörrar som öppnas till en täckt terrass med utsikt till över Medelhavet, och med utsikt över poolen och trädgården nedanför. En perfekt plats för frukost! Det finns ett sovrum och badrum med walk in shower på samma våning.
På bottenvåningen finns 2 dubbelrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Båda har skjutdörrar mot gården med täckt terrass, med direkt tillgång till trädgården och poolen.

Tillgång till Altan på övervåningen är från en lounge och är en perfekt plats för lunch eller middag och njuta av utsikten över havet.

Tåget från Malaga till Fuengirola stannar i området, så att du kan hoppa på och gå och utforska den vackra staden Malaga, eller i andra riktningen till Fuengirola för att gå på strandpromenaden.

4 Sovrum
2 Badrum
Tomt: 930 m2
Bostadsyta: 235 m2
Terrass 130 m2
Säljes möblerat: Ja
Pool. Privat
Utiskt över havet och bergen
Parkering: Garage flera
Byggt: 1970

Price: 650.000,- euro

Vill du veta mer och se fler bilder, så är du välkommen att kontakta oss på info @ costadelsolbostad.se (ta bort mellanslagen).