Nya lägenheter i Los Arrayanes Golf

SLUTSÅLT

Los Arrayanes Golf är en resort som har av 78 lyxiga lägenheter till salu i en utmärkt design,
omgiven av Los Arqueros 27 håls golfbana, strategiskt beläget i det nya hjärtat av Costa del Sol och på den mest exklusiva enklaven Benahavis.

Denna resort består av nio små byggnader orienterade mot söder och väster och ligger på en vacker tomt och med sin konstruktion i olika nivåer med terrasser som gör att alla bostäder kan njuta av fantastisk utsikt över Medelhavet och golfbanor.

Los Arrayanes Golf är utrustad med en stor swimming pool med fontäner, solarium och trädgård designad av en landskapsarkitekt.

Los Arrayanes Golf har utomhus-pool, gym, en särskild spaavdelning med bastu, omklädningsrum, duschar och en spektakulär inomhuspool.

Det finns lägenheter på två och tre sovrum och rymliga och bekväma takvåningar har utformats för att låta ägarna njuta av solen och privilegierade utsikter, var och en av dem har stora och breda terrasser, stora fönster som garanterar en optimal användning av Medelhavet och ljuset.

Byggt med de bästa byggnadsmaterial och med ett öga för minsta detalj, fokuserar den arkitektoniska utformningen av bostäderna, både inomhus och utanför, på total komfort och högsta säkerhet, med de senaste tekniska förbättringar, som gör Los Arrayanes Golf till en unik upplevelse.

Los Arrayanes Golf ligger på 27 håls golfbana som heter Los Arqueros, designad av Severiano Ballesteros, fem hundra meter från klubbhuset. Dessutom på endast tio minuter, hittar du ansedda golfbanor, såsom Los Flamingos, Atalaya Golt La Quinta, Guadalmina eller Marbella Club, för att nämna några.

Gynnsam finansiering erbjuds.

Pris från 455000 Euro för en lägenhet med 2 sovrum på 109 m2, terrass på 36 m2 och garage.

Ref: eeaarl001