Lägenheter och takvåningar med öppen havsutsikt i Manilva

Nya lägenheter och takvåningar med öppen havsutsikt och hälsocenter i La Paloma – Manilva på Costa del Sol från 314.000 €

74 Rymliga lyxiga lägenheter med öppen havsutsikt.
Inhägnad community med 24 timmars säkerhet och video kontroll.
Ungefär. 260 m2 wellnessområde med 2 inomhuspooler, gym och bastu.
Vackra tropiska trädgårdar med 2 utomhuspooler med havsutsikt.
Underjordiska parkeringsplatser och förråd ingår i priset.
Ljusa vardagsrum med öppen planlösning ”Neff” kök och eldstad.
Aerotermiska värmesystem med luftkonditioneringsenheter av ”Toshiba”.
Bara 200 meter från stranden.

Ett exklusivt bostadsprojekt som erbjuder en exceptionell levnadsomgivning och fantastisk havsutsikt.

Projektet är idealiskt beläget bara 200 meter från den gyllene stranden Punta Paloma i Manilva och bara några minuters bilfärd till den charmiga La Duquesa Port. Närheten till stranden, de fina restaurangerna och de många bekvämligheterna i närheten gör det här komplexet ett exceptionellt fritidsboende och investering. Dessutom ligger det inom kort avstånd till Valderrama golfbanan, en internationellt känd golfklubb för sin miljökvalitet och den glamorösa Sotogrande, känd för sin pittoreska hamn och dess unika fritidsatmosfär.

De rymliga sydinriktade lägenheterna och takvåningarna erbjuder högkvalitativa material och slutar med en verklig uppmärksamhet på detaljer, inklusive Honnuns keramiska golv, högt i tak, kardiostilfönster, Neff öppen planlösning med Silestone köksbänkar, en modern eldstad, stora terrasser med mörka glasstaket, samt badrum och sovrum med panoramautsikt oavbruten havsutsikt. Dessutom har alla lägenheter ett förråd och en parkeringsplats som kan nås direkt via en hiss. Varje enhet drar nytta av en förinstallerad fiberoptisk internet och telefon, Toshibas luftkonditionering i hela och ett 75% energisparsystem på varmt vatten.

Se fler bilder på lägenheterna i Manilva här