Ett av de bästa husen i Monte Vinas – Manilva

SÅLD

Idylliskt radhus på 70 m2 på två våningar med 2 sovrum och 1 badrum – plus tre terrasser på totalt 110m2. Huset ligger i Urb. Monte Vinas, Manilva på Costa del Sol i Spanien.  90 km från Malaga flygplats. Manilva by, med kaféer och små butiker, ligger 100 meter från huset. Närmaste städer är San Louis de Sabinillas och Puerto de la Duquesa, belägen vid havet. Från bostaden har du underbar utsikt över bergen och Medelhavet och rikliga vingårdar och sol från morgon till kväll.

Huset har totalrenoverats, med ny luftkonditionering i alla rum, nya fönster med säkerhetsglas, ny eldstad, ny elinstallation och nya rör. Huset säljs fullt möblerat (se bilder) med IP-TV installerad. Det finns två privata parkeringsplatser (täckta) och en stor källare vid garaget. I det gemensamma området finns en simbassäng för vuxna och barn och en boule domstol på gräset.

Närmaste golfbana ligger ca 3 km bort. Det finns många golfbanor i närheten.
Det är ca 2 km till havet, med lång strandlinje, strandpromenader, affärer och restauranger.

Monte Vinas är en välfungerande förening med 98 radhus, byggt i spansk stil.
Majoriteten av invånarna i Monte Vinas är svenskar, och det finns också flera norska, tyska, engelska och spanska invånare. Manilva är känd för sin vinproduktion och vinfestival i augusti / september.
Nyrenoverat 2016-2018
Kök från IKEA
Alla apparater och andra armaturer är nya
Ny elektrisk installation
Nya rör
Alla fönster har bytts ut med säkerhetsglas

Till salu för: 149.900 euros