Nya moderna villor i La Duquesa

SLUTSÅLT

Nybygge med moderna villor till salu i La Duquesa på Costa del Sol. Detta charmiga och väl belägna villaområde som består av flera faser med totalt 42 villor. Designen av de första 17 villorna är elegant och modern, den fantastiska arkitekturen blandar Medelhavsstil med de nyaste och coolaste tendenser i modern stil.
Denna villa har utformats med hjälp av de senaste teknikerna för att ha en ekologisk och låg underhållskostnad. De är ett unika hus med havsutsikt. Villorna har varit noggrant utformade för att möjliggöra att alla rum, även badrummen har utsikt. Dessa rymliga villor kommer att byggas på 2 våningar med endast de finaste materialen. För varje klient är det valfritt att göra en extra takterrass och källare, inte inkluderad i det publicerade priset. Sovrummen har klädkammare och lyxiga badrum. Våra interiördesigners kommer att arbeta tillsammans med dig för att hitta de bästa valen i finish, layout, distribution och möbler.
Villorna ligger i La Duquesa, Manilva, nära till alla typer av tjänster och bekvämligheter som restauranger, affärer, apotek, internationella skolor, golfbanor, fritidshamn, Sotogrande Port och La Duquesa Port.

På promenadavstånd hittar vi fält med vinrankor, golfbanor och Puerto Deportivo de la Duquesa med ett bra utbud av spanska och internationella restauranger, barer och affärer. Estepona 15 min med bil Marbella 30 min, en timmes avstånd från Malaga flygplats / tågstation och bara 8 min från Sotogrande och tillgång till resten av Costa del Sol är lätt tack vare den närliggande motorvägen. Avstånd till stranden 1 km med bil och 15 min promenad.

Pris från 495000 euros.

Se fler bilder villorna i La Duquesa här