Fin lägenhet i Marina de la Duquesa

SÅLD

Denna fina, ljusa och rymliga lägenhet på första våningen ligger i populära Puerto de la Duquesa, vid första strandlinjen mellan marinan i La Duquesa och San Luis de Sabinillas på Costa del Sol. Detta är en lägenhet med 3 sovrum som har inbyggda garderober i rummen och korridoren, 2 badrum, fullt utrustat kök med tvättstuga, matrum och lounge som öppnar ut till en terrass i bra storlek och söderläge som drar nytta av hela dagen med sol och utsikt över en av poolerna och utsikt till stranden.

Anläggningen är inhägnad och har grind med tillgång direkt ut på stranden. Anläggningen erbjuder 3 pooler, bastu, gym, consierge service, socialt rum för ägarna och vackra gemensamma trädgårdar.
Lägenheten är i gott skick och visning är starkt rekommenderat. Garage, förråd och möbler ingår i priset.
Mycket bra potencial för semesteruthyrning.

Platsen, Puerto de la Duquesa är verkligen en av Costa del Sols bästa marinor. Även inom bekvämt räckhåll från flygplatserna i Malaga (60 minuter) och Gibraltar (25 minuter), verkar La Duquesa som tusen mil bort från skidorten. Den vackra hamnen i La Duquesa erbjuder full marina service för båtentusiaster också. De attraktiva strandpromenaderna som omger hamnen erbjuder en mängd restauranger, intima barer och kaféer där du kan njuta.

3 sovrum.
Pris 245000 euros