Fin lägenhet i Residencial Duquesa till salu

SÅLD

En mycket fin lägenhet till salu i Residencial Duquesa, San Luis de Sabinillas, Manilva på Costa del Sol.

Denna lägenhet är ett perfekt fritidsboende för par eller familjer. Den har en solig terrass, tillgång till mycket trevligt poolområde, smakfullt och fint inrett.

Lägenheten består av 2 sovrum och 2 badrum, ett med badkar och ett med dusch. Köket är fullt utrustat för att laga din egen mat som du kan njuta av vid middagsbordet i vardagsrummet eller ute på terrassen. I vardagsrummet finns också en bekväm soffgrupp där du kan koppla av eller titta på TV. Separat tvättstuga med tvättmaskin. Lägenheten säljs med möbler, garage och ett förråd.

Residencial Duquesa är ett mycket populärt bostadsområde med 24-timmars säkerhet, servicepersonal på plats måndag till fredag, parkeringsgarage, grönområden och två poolområden att välja mellan. Dessutom ligger det i ett mycket lugnt område men ändå är det nära till allt. Lägenheten ligger inom kort gångavstånd till stormarknader, affärer, restauranger, apotek, banker, stranden, marinan Puerto de la Duquesa och allt du behöver. Det finns en mängd restauranger, barer, kaféer och naturligtvis den långa vackra stranden inom gångavstånd.
Många skandinaver bor i området.

Det finns mycket att se och uppleva i området. San Luis de Sabinillas har charmen i en typisk spansk stad, med en trevlig strandpromenad kantad av barer och restauranger. I Sabinillas kan du också besöka en traditionell marknad varje söndag morgon och varje fredag ​​har du en mindre marknad vid strandpromenaden. Precis bredvid Sabinillas är populär Puerto de la Duquesa, som anses vara en av Costa del Sols bästa marinaer. I marinan kan du boka båt och fisketurer eller bara njuta av det brett utbud av restauranger och barer. En kort promenad från marinan är en 1700-tals fästning i den lilla och pittoreska byn Castillo de la Duquesa – en gång en stor romersk fiskeby. Här hittar du också en rad mycket bra restauranger.

Om du vill spela golf finns det ett brett utbud av golfbanor i närheten, som Finca Cortesin, rankad som de 5 bästa golfbanorna i Spanien enligt Golf World Magazine. Det finns naturligtvis bra möjligheter att träna en mängd vattensporter som kite surfing, surfing, paddleboarding, segling, kajakpaddling. För vandringsentusiasterna finns det stora möjligheter, särskilt i bergen hittar du många vägar med trevliga naturupplevelser och panoramautsikt. Om du hyr en bil, missa inte att besöka den fantastiska gamla bergstaden Casares (20 minuter från Sabinillas). Uppe i bergen kan du enkelt hitta en äkta spansk restaurang där lokalbefolkningen ofta har sina långa söndags luncher.

Lägenheten ligger i Sabinillas / La Duquesa med bara 25 min till Marbella, 20 min till Gibraltar och ca. 1 timmes bilfärd från Malaga flygplats.

Lägenhet på mellanplan, La Duquesa, Costa del Sol.
2 Sovrum, 2 Badrum, Storlek 80 m², Terrass 13 m².

Nytt pris: 159000 euro

Se Lägenheter i La Duquesa här