Takvåning till salu i Residencial Duquesa, La Duquesa på Costa del Sol

SÅLD

Takvåning lägenhet till salu i Residencial Duquesa fas 1. Vacker sydost orienterad lägenhet med solig terrass belägen i den bästa anläggningen i La Duquesa Sabinillas området.
Denna 2 sovrum / 2 badrum lägenhet ligger inom 3 minuters gångavstånd till Mercadona stormarknad, restauranger, apotek, 10 minuter till Puerto de la Duquesa och bara 5 minuter till stranden. Gångavstånd till allt.

Fastigheten har ett fullt utrustat kök, garderober i varje sovrum, ett badrum med badkar och ett med duschplatta. Lounge-vardagsrummet har tillgång till en privat solig terrass. Golv är i krämfärgad marmor, trädörrar i modern design, köket levereras med granitbänk och alla vitvaror är från Siemens. Bredvid köket har du en mindre tvättställ med panna och tvättmaskin. Det finns dubbelglas i alla lägenheter. Möbler är förhandlingsbara.

Alla rum har fönster som gör lägenheten ljus.
Privat garageutrymme under lägenheten och med hiss tillgång till varje våning.

Detta är en mycket bekväm ljusenhet bredvid en av poolerna i denna anläggning.
Du skulle ha tillgång till någon av de fyra gemenskapens pooler, paddle tennis och Conseguier-service på engelska på morgonen via gemenskapens administrationskontor.
På avståndet från en promenad hittar vi fält av vingårdar, golfbanor och hamnen i la Duquesa med ett bra utbud av spanska och internationella restauranger, barer och affärer. Estepona 10 minuter med bil Marbella 30 minuter, en timmes avstånd från Malaga flygplats och bara 10 minuter från Sotogrande och Gibraltar och tillgång till resten av Costa del Sol är lätt tack vare den närliggande motorvägen.