Nya radhus med utsikt i Manilva

SLUTSÅLT

Prisvärt nybygge med radhus som kommer att ha en av de bästa utsikterna på hela Solkusten.

Majestic Heights, 47 moderna radhus, 3/4 sovrum, några med privata trädgårdar och andra med ett fantastiskt solarium bara fem minuter från några av de bästa golfbanorna i området inklusive den världsberömda Valderrama i Sotogrande.
Beläget i ett framträdande läge i Bahia de las Rocas i Manilva, några minuter från världsklassens marina stad Sotogrande med Gibraltar och sportiga Tarifa runt 45 minuters bilresa. Det handlar om plats och dessa förstklassiga moderna Manilva egenskaper är perfekt placerade för att njuta av lyxlivet på Costa del Sol med lyxorten Marbella och den vackra hamnen i Estepona cirka 20 minuter bort.
De moderna husen i Manilva är utformade för att göra ett uttalande. De har rena linjer och är lätta, ljusa och luftiga vilket gör att naturligt ljus kan översvämma i hela. En öppen planlösning vardagsrum och matplats och fullt utrustat kök med högglans enheter njuta av trädgårdsutsikt med stora glasdörrar som leder ut mot en generöst proportionerad privat terrass där matsal utomhus kommer att vara normen.
En smart användning av naturliga toner och texturer hela tiden bidrar till den högkvalitativa moderna känslan av designen. Sovrummen har inbyggda garderober och det rymliga sovrummet har ett elegant badrum  med dörrar som öppnar ut mot en balkong med spektakulär utsikt ut mot Medelhavet och Gibraltar. På takterrassen kan du njuta av mer fantastisk utsikt och koppla av i privatlivet och njuta av det spanska solskenet. De 4-sovrums Manilva stugorna har möjlighet att få ett extra rum på översta våningen som enkelt kan omvandlas till ett gym, kontor, hobbyrum eller lekrum. Bahia de las Rocas ligger fantastiskt på en kulle med panoramautsikt över Medelhavet och Gibraltar och Afrika.
Prisintervall från 268.000 € till 345.000 €

Se nya radhus och lägenheter i Manilva och Estepona här