Radhus med takterrass i Monte Vinas i Manilva

SÅLD

Trevligt radhus spansk stil i två plan med 2 rum, 1 badrum och takterrass i Monte Viñas. Trevlig utsikt över bergen och Medelhavet. På området finns pool för vuxna och barn samt boulebana på gräs. Vill du uppleva lugnet och det genuina Spanien så är detta ett bra val.

Radhuset har vitkalkade väggar, fönsterluckor i trä och franska balkonger till båda sovrummen. Bottenvåningen består av ett vardagsrum och matplats med ett utrustat kök som nyligen har blivit renoverad. En spiraltrappa leder till den 2: a våningen där det finns badrum och 2 sovrum. En spiraltrappa leder till en stor takterrass som erbjuder fantastisk utsikt över bergen och Medelhavet. Denna mysiga bostad är delvis nyrenoverad och säljs möblerad och med satellit-TV installerat. Huset har egen a/c intstalerad.

Monte Viñas är en väl fungerande urbanisation med 98 hus som ligger på en sluttning i Manilva. Det är byggt i spansk stil, husen är vita och det finns gränder mellan husen som påminner om en Andalusisk bergsby. Markområdet där Monte Vinas ligger köptes av ett svenskt företag 1978 som utvecklade området och skapqade den genuina by. Här finns en fin gemenskap mellan alla husägare och en förening med många aktiviteter.

Ca 100 m till Manilva by med små genuina affärer och barer (ca 50 st). 1.5 km till närmaste varuhus och 2 km till havsbad och strandpromenad med många restauranger. 2 km till närmaste golfbana. Beläget ca 90 km från Malaga flygplats.

Pris: 109000 euro.

Kontakta Björn på Enova Estates om aktuella radhus i Monte Vinas på bjorn@enovaestates.com

2023-01-22T18:17:40+01:00 oktober 19th, 2014|Categories: Bostäder till salu på Costa del Sol|Tags: , , , , |0 kommentarer