Stora radhus reducerade upp till 45% från det ursprungliga priset

SLUTSÅLT

Radhusen ligger i Manilva, Costa del Sol.

Bahia Real är en ny resort med helt nya radhus som har dimension av en villa, 257m2 plus terrasser. Du kan att kunna gå in i fastigheten direkt från det privata garaget under jord eller från gatunivå. Detta rymliga radhus har ett fullt utrustat kök med öppen planlösning som leder till ett  rymligt vardagsrum som leder vidare till en terrass och privat trädgård. Första våningen har 2 sovrum med 2 badrum med dusch eller badkar med golvvärme, båda har en privata terrasser. Den översta våningen har ett stort sovrum med eget badrum och stor terrass med fantastisk panoramautsikt över havet, Gibraltar och Atlasbergen i Afrika.
På bottenvåningen har lägenheten en öppen planlösning med fönster uppe mot taket, rummet kan omvandlas till gym, spelrum eller hemmabio rum. Det stora garage har plats för 2 stora bilar och ett förråd.

Radhusen är en dröm för stora familjer.

Kort promenad till närmaste butik och restaurang/café, Duquesas småbåtshamn ligger på 15 minuters avstånd med bil, Málaga flygplats 1,15 min, Gibraltars flygplats 25 min, närmaste strand bara 3 minuter med bil.

Pris från: 205590 Euro!  (mindre 1000 euro per m2)