Nya lägenheter för golfare i Estepona

Helt ny anläggning med lägenheter till salu som har vacker havsutsikt.
Beläget i det eftertraktade området La Resina Golf & Country Club, Estepona på Costa del Sol, ett önskvärt läge för lyxvillor och fantastiska havsutsikt, bara 1,3 km till stranden.
Den livliga staden Estepona ligger bara 5 minuter bort, liksom den internationella Marbella och Puerto Banus, med sin kosmopolitiska atmosfär.
En rad internationella golfbanor och lokala bekvämligheter ligger på en 5 minuters bilresa, liksom shoppingområden och fina restauranger.

Komplexet drar nytta av ett privilegierat toppmodern läge, med en bekväm söderläge mot sydväst, för att njuta av det privilegierade spanska vädret och den fantastiska havs- och golfvyn från nästan varje lägenhet.
Detta komplex har en stor gemensam swimmingpool, grönskande tropiska trädgårdar som kryssas av charmiga vägar och 24 timmars säkerhet inklusive videoövervakning.
Inuti, lägenheterna drar nytta av fullt utrustade kök med Siemens & Bosch apparater, inbyggda garderober, luftkonditionering, badrum, dubbelglas, förstärkt säkerhetsdörr, porslinsplattor i golv, entrételefon, kassaskåp i sovrummet och stora terrasser.
Dessutom, penthouses och radhus fördelar från jacuzzi på terrasserna, för att slappna av medan du njuter av den fantastiska havsutsikten!

En lager och säker underjordisk parkeringsplats ingår i varje lägenhet. Den perfekta kombinationen av cirka 300 dagar om året med soligt väder, fantastisk havsutsikt och vackra golfomgivning!

Priser från 265.000 € till 449.000 €. Enheter finns i bottenvåning, mellanvåning och takvåningar. Klart att flytta in i!

Se fler bilder på lägenheterna i La Resina, Estepona