Fint radhus nära stranden i Playa Paraiso – Manilva

SÅLD

Fint strand radhus i Playa Paraiso, Manilva, Costa del Sol. Detta är ett utmärkt läge bara 50 meter från vattnet. Havsutsikt från översta våningen.
Radhus med 3 sovrum och ett soligt vardagsrum på översta våningen. När du kommer in genom trädgården så kommer du upp några trappsteg till altan och kommer in till nedre vardagsrummet med öppet kök. Du har en spiraltrappa som tar dig ner till gäst sovrum med eget on-suite badrum. Upp en nivå är huvudsovrummet med ett mindre sovrum bredvid och ett badrum med dusch. På översta våningen har du tillgång till ett soligt vardagsrum och med utgång till privat terrass.
Detta hus har golvvärme i huvudsovrummet och mindre sovrum och är i allmänhet mycket välskött och renoverat med omsorg och smak.
Fastighet kommer med egen garage plats och med direkt tillgång till huset.

Denna urbanisationen bredvid havet har en stor gemensam pool som också är uppvärmd om vintern.
Playa Paraiso ligger vid en populär strand i Manilva kommun på Costa del Sol. Den har mysig spansk charm och blandad befolkning med spanjorer, svenskar och norrmän och några andra nationaliteter. Det finns två chiringuitos (strandrestauranger) inom gångavstånd, mindre affär för dagliga bröd och mjölk och en restaurang för din morgonfrukost.

Det tar endast ca 5 minuter med bil till marinan i La Duquesa och butiker i Sabinillas.

Kontakta Björn på Enova Estates om aktuella radhus på Playa Paraiso på bjorn@enovaestates.com

radhus playa paraiso

3 sovrum
Pris: 149000 euro