Lägenhet i Coto Real Duquesa att hyra

Fantastisk havs-, golf- och bergsutsikt lägenhet på bottenvåningen att hyra i Coto Real i La Duquesa på Costa del Sol!

Denna charmiga lägenhet består av 2 sovrum och två badrum, varav den ena har ett bubbelbadkar. Den har ett fullt utrustat kök med separat tvättstuga. Det trevliga vardagsrummet har skjutdörrar på den rymliga, täckta terrassen som ger en välkommen svalka under sommarmånaderna, perfekt för lunch och kvällsdrinkar. Denna barnvänliga lägenhet har en privat trappa direkt ner till den gemensamma trädgården där du hittar ett av områdets mindre pooler. Lite längre bort i anläggningen finns ett stort poolområde, som har solstolar och parasoller under sommarmånaderna.
Denna lägenhet ligger i ett nytt bostadsområde av hög kvalitet med panoramautsikt över havet, La Duquesa Golf och bergen. Coto Real är en inhägnad anläggning med 24 timmars säkerhet och parkeringsgarage i källaren. Komplexet är byggt i en typisk andalusisk stil och har charmiga trädgårdar med gemensamma pooler med utsikt över havet och den omgivande landsbygden.

Detta är en utmärkt bottenvåning för dem som vill ha ett lugnt område att bo i, men ändå nära till allt. På bara några minuter eller 1,5 km avstånd kan du nå Puerto de la Duquesas småbåtshamn, stranden, Sabinillas och alla restauranger, barer och bekvämligheter. Om du föredrar att njuta av sol på stranden är den här kuststräckan rätt plats. Det finns en mängd stränder att upptäcka här, allt från långsträckta naturstränder till välskötta stränder med parasoller och chiringuitos, med stora möjligheter att träna flera vattensporter som kitesurfing, surfing, paddleboarding, segling, kajakpaddling. Även för att njuta av golf finns det ett brett utbud av golfbanor i närheten, förutom La Duquesa Golf på 2 km.

Om du väljer att tillbringa din semester här, kan du både njuta av lugn och avkoppling och full aktivitet och uppleva mycket

Hyrs ej ut längre