Lägenhet med jättestor terrass och utsikt i Los Hidalgos – La Duquesa

Denna hörnlägenhet ligger i Jardines de la Duquesa, en anläggning med pool, trädgård och tillgång till privat parkering.

Lägenheten är mycket trevligt inredd och består av vardagsrum med soffgrupp och matplats, fullt utrustat kök, 2 sovrum, 2 badrum och separat rum med tvättmaskin.

Det som verkligen gör denna lägenhet till något utöver det vanliga är de stora utomhusytorna – trädgården och terrasserna (mer än 100 m2). Utsikten är panoramisk över havet och eftersom lägenheten ligger på en hörntomt har man sol från morgon till kväll. Den perfekta avslutningen på en semesterdag här kan vara att sitta på någon av uteplatserna och grilla medan solen går ned!

Om man inte bara vill vara hemma i lägenheten finns det mycket att se och uppleva i omgivningarna.

Den närmaste stranden ligger på promenadavstånd, vid Castillo de la Duquesa, där finns strandrestauranger, solstolar och parasoll för uthyrning. Annars hittar du en rad fina stränder efter hela kuststräckan här. I den lilla, pittoreska byn Castillo de la Duquesa, som en gång var en romersk fiskeby, finns en1700-tals fästning som är värd ett besök. Byn har också några riktigt bra restauranger. Alldeles intill Castillo ligger populära Puerto de la Duquesa som anses vara en av Costa del Sols bästa marinor. I marinan kan man boka båt och fisketurer eller bara njuta av det stora utbudet av restauranger och barer. Puerto de la Duquesa ligger granne med den charmiga spanska staden San Luis de Sabinillas som har en mycket trevlig strandpromenad kantad av barer och restauranger. Här hittar du också allt du kan behöva i form av mataffärer butiker, banker och apotek. (Det finns också en Eroski stormarknad inom gångavstånd från lägenheten) I Sabinillas kan man också besöka en traditionell marknad varje söndags morgon.

OBS! Hyrs ej ut längre

2021-09-27T17:24:19+01:00 april 27th, 2018|Categories: Hyra lägenhet i La Duquesa|Tags: , , , , |0 kommentarer