Fint radhus på Playa Paraiso i Manilva – Costa del Sol

playa-paraiso-fas1

SÅLD

Radhus till salu intill stranden i Playa Paraiso, Manilva, Costa del Sol. Mycket trevlig och mysigt radhus 50 meter från stranden. Huset har 3 sovrum, 2 badrum, trevlig privat terrass på markplan plus 2 terrasser, översta terrassen har en vacker havsutsikt. Köket har nyligen renoverats och är öppen planlösning till vardagsrummet. Denna anläggning har gemensam pool och parkering.
Playa Paraiso är ett mycket populärt familjevänligt område, en av dom genuina anläggningarna som ligger intill stranden i en rimlig prisklass. Du är 10 minuter från Puerto de la Duquesa med bil och 7 minuter till Sotogrande marina. Restauranger och butiker ligger inom räckhåll.

Pris 145000 euro

Kontakta Björn på Enova Estates om radhus på Playa Paraiso på bjorn@enovaestates.com

playa-paraiso-fas12

playa-paraiso-fas13