Radhus vid stranden på Manilva Beach i La Duquesa

Manilva Beach i la Duquesa

SÅLD

Radhus som ligger mindre än 100 meter från stranden. Detta radhus är i Urbanizacion Manilva Beach 2 i La Pedraza bredvid breda sandstränder i La Duquesa på Costa del Sol.

Radhuset har 4 sovrum, 2 badrum och en gästtoalett. När man kommer in i radhuset genom grinden,  finns en liten uteplats med trädgård.  Kök, vardagsrum med öppen spis på samma nivå och du tillgång till en 35m2 terrass med en mysig täckt terrass område perfekt för vintern.
På första våningen finns 3 sovrum med terrasser på framsidan och baksidan. Översta våningen har ett stor huvudsovrum med badrum och tillgång till stor privat terrass på 30m2 där du har sol hela dagen och utsikt mot havet.
Alla rum har garderober och luftkonditionering. Installerat larmsystemet som kan tas över av nya ägare. Vattensystem har förbättrats med filter så att du har drickbart vatten direkt genom kranen.
Fastigheten är i mycket gott skick, nymålad och redo att flytta in.

Anläggningen Manilva Beach är mycket populär med 2 pooler en direkt vid stranden och en vid husen.
Fastigheten kommer med en privat parkeringsplats som ingår i priset.

Gångavstånd till fiskebyn Castillo de la Duquesa och marinan Puerto de la Duquesa

Avståndet till Marbella ligger 37 km från Manilva Beach, medan Ronda är 45 km från hotellet. Närmaste flygplats är Malaga flygplats, 76 km från fastigheten mindre än en timmes bilresa.

Pris 299000 euro.

Kontakta Björn på Enova Estates om aktuella radhus på Manilva Beach på bjorn@enovaestates.com

manilva-beach2

2023-01-22T17:53:36+01:00 oktober 2nd, 2015|Categories: Bostäder till salu på Costa del Sol|Tags: , , |0 kommentarer