Lägenhet vid stranden i Casares Playa

casares del mar

SÅLD

Lägenhet vid stranden i Casares Playa, Costa del Sol. Vacker ljus och rymlig lägenhet på första våningen som består av 3 sovrum, vardagsrum / matsal, kök, 2 badrum, och en terrass. Mycket bra läge. Inhägnad anläggning med direkt tillgång till stranden.
Detta är en fantastisk lägenhet som är perfekt för familjer. Det stora sovrummet ligger rätt på framsidan med utsikt över trädgården och stranden. Detta sovrum leder också direkt till terrassen via skjutdörrar. Det finns ytterligare två sovrum, en mindre och en dubbel. Vardagsrummet är också framsidan och leder ut på terrassen som har fantastisk utsikt ut till havet. Området har vacker mogen trädgård och har är välskött under de senaste 10 åren, har fina stigar inom komplexet och med tropiska växter. Otroligt läge precis ovanför den naturliga stranden i Casares.

Detta området har enkel tillgång från N340 (A7), busshållplats precis framför vid anläggningen, flygplats ca 50 min med bil. Mini marknaden, restauranger inom gångavstånd. Albyte Gym är bara 3 minuter med bil, är Manilva stad och by inom 5 minuters bilresa och enkel tillgång till många golfbanor som Finca Cortesin, Doña Julia, Estepona Golf, Casares Golf och La Duquesa Golf.

3 sovrum
Pris: 245000 euro

 

lagenhet vid stranden casares del mar