Stor fantastisk villa till salu på New Golden Mile

SÅLD!

Det här är lyx!

En rymlig villa i Cortijo stil med fantastisk öppen utsikt mot Gibraltar, Nordafrika och som ligger i en lugn återvändsgränd och i en av de bästa platserna på New Golden Mile, Costa del Sol, Spanien. Denna lyxiga villa är som ett mindre palats och ligger på några minuters promenad till alla bekvämligheter som man behöver för dagen, inklusive gångavstånd till golfbanan och stränder ( 900m från stranden ).
Villan har en yta på 1000m2 och tomtstorlek på 2050m2.

Fördelningen är som följer:

Bottenvåning: Hall, gästtoalett och kapprum. Lounge på ungefär 100m2 inklusive öppen spis, den leder till en altan med fantastisk utsikt. Fullt utrustat kök, inkl. separat tvättstuga och skafferi. Solarium med sittgrupp som leder till altan och et stort sovrum (nr 1) med vardagsrum och badrum med jacuzzi plus en duschkabin. Stort sovrum (nr 2) med klädkammare och badrum. Stort sovrum (nr 3) inklusive klädkammare och badrum komplett med aromaterapijacuzzi och duschkabin. Sovrum (nr 4) med omklädningsrum och badrum som är komplett med badkar och duschkabin. Korridoren leder till ett garage med plats för 2 bilar och golfbuggy. Här finns också på trapporna till första våningen.

Första våningen:
Stort sovrum (nr 5) och badrum med jacuzzi och duschkabin. Sovrummet en privat terrass på ca 45m2 med fantastisk utsikt över havet och omgivningar trädgårdar.

Nedre plan:
Komplett fristående sovrum (nr 6) inklusive fullt utrustat kök och badrum. Snooker rum komplett med bord i full storlek, och spel / festlokal ( 100m2 ca. ), Bodega inklusive bar, TV-rum, konferensrum eller hemmabio, gym, uppvärmd inomhuspool, toalett, duschkabin och bastu, med gott om område för att slappna av. Altandörrar som leder ut i trädgården.

Trädgården:
Mogen trädgård med grill, terrass och launging område runt en stor funktionell pool som har walk-in stranden effekt (fungerar som pooluppvärmning) poolrum med toalett och dusch, rum för trädgårdsredskap, maskinrum. Trädgården och poolen har full belysning.

Denna fastighet har full individuell varm / kall luftkonditionering (ersatt 2008), tappvarmvatten uppvärmd av solpaneler och / eller oljepanna, konventionellt värmesystemet till alla rum och alla är termostatreglerade, centralt anslutet larmsystem, reservtank för vatten på 2000 liter, elektriska entré-och garagedörrar, altandörrar som skyddas eldrivna galler.

Pris: 2450000 euro